Tidak Semua Maaf Berarti Memaafkan Terkadang Ada Maaf Yang Terpaksa Demi Tetap Bersama

Actress Emma Maembong apologises for removing 'tudung' in viral photograph

dan yg marah yg kecewa atau sedih semua sy mintak maaf ya. Im sorry. Walaupon ramai ckp pergi mintak maaf dekat allah sy buat, dekat manusia pon still sy kene mintak maaf jgk kan.tak sempat sy nk ...

Death of Persija fan at hands of Persib hooligans sparks outrage

Bagaimanapun, dalam situasi seperti ini, secara kemanusiaan, saya pribadi memohon maaf kepada keluarga korban dan rekan2 ... Semoga peristiwa ini menjadi pembelajaran untuk kita semua untuk tidak ...

5 big ASEAN transfers coming up in Malaysia Super League

Dan saya mahu minta maaf kepeda seluruh selangor apa bila ada kesalahan yang tidak sengaja mungkin menyakiti perasaan anda semua dan selama 4 tahun saya hanya boleh dapatkan piala satu saja.salam saya ...

Why do men abuse?

To quote him: “Saya minta maaf kepada semua kaum wanita. Saya tidak sengaja mengajar isteri saya (I apologise to all women. I did not mean to teach my wife a lesson).” This man had no qualms about ...

Afdlin finds nothing funny with travel ban

“Mintak maaf, tapi bukankah demokrasi tu bermakna rakyat berhak bersuara jika ada yg tak kena dgn kerajaan ... “Kenapa sampai macam ni yb yb semua… Kenapa awak nak org membenci lagi kerajaan? Lepas ni ...

Asian Games: ‘Indonesia is like that, little things they declare war’ – Malaysia fuming over pencak silat ‘walk-off’ incident

NEVER. I will not accept. I stand firm with you, our hero.” Kamu tetap pemenang di mata dan hati kami semua brother Al Jufferi. Jangan sesekali minta maaf. NEVER. Saya tidak akan terima. Saya berdiri ...

BMKG under fire for conflicting cues on Sunda Strait tsunami

#BMKG tidak ... Mohon maaf jika di twitt awal saya menyampaikan bukan tsunami tapi gelombang pasang. Adanya perubahan dan perbaikan informasi karena sesuai dengan data dan analisis terbaru. Jadi, ...

Telekom consults Mufti on erroneous Friday sermon

Oleh yang demikian, pihak kami memohon maaf diatas kesilapan yang tidak disengajakan ini dan berharap ianya tidak lagi menimbulkan sebarang kekeliruan di kalangan semua anggota TM. Sekian. Terima ...

Photo of Malaysian Youth Minister Syed Saddiq filling up petrol prompts advisory against phone use

Terima kasih juga kepada semua yang sangat prihatin ... The picture was accompanied with the caption: "Menteri drive sendiri boleh claim minyak tak? Going to Cameron as Ketua Pemuda Harapan tanpa ...